Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

ICA Tappströms unga medarbetare

Många fina och duktiga ungdomar har passerat genom vår personaldörr genom åren.

Den viktiga jobbdebuten sker ofta hos oss eller någon av våra kollegor. Är man riktigt ung får man börja med några timmars varuplock som tex Viggo gjorde när han började hos oss 16 år gammal. Passa tider, säga hej och god morgon ingår i arbetet liksom att arbeta utan att behöva kolla telefonen. Vi lär av varandra och tillsammans.

Läs mer...

Djurknuten - En personlig butik med brett sortiment och stor kunskap!

Vi som jobbar på Djurknuten älskar djur och har bred kunskap inom djursjukvård, uppfödning,hundfrisör mm. Vi har funnits i Ekerö centrum i tolv år och är en personlig butik med ett stort och varierat sortiment till hund,katt, gnagare och andra smådjur.

Läs mer...


ICA Tappström och den goda maten

Hos ICA Supermarket Tappström handlar man om man är intresserad av god mat och bra råvaror. Vi är ett gäng på ca 90 personer med ett stort lokalt engagemang, genuin matglädje och en ännu större vilja att finnas här för er.

Läs mer...

Julens öppettider

I jul kan öppettiderna i centrum avvika från ordinarie. Läs mer här. 

Läs mer...

Det senaste tillskottet i Poke Burger-familjen ligger på härliga Ekerö. Här kan du njuta av burgare, bowls och massa andra rätter med Poké Burgers signatursmaker. Som vanligt hos Poké Burger så är alla lika välkomna!

Läs mer...