Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Välkomna på sommarfest i Ekerö Centrum!

Musik, ansiktsmålning, sockervadd, grillkorv, skattjakt, Totoo-Trollkarl, fina erbjudanden, fiskdamm tillsammans med Smultronet, gör din egen tårta med Bageri Ekerö, bli månadens burgare hos Poké Burger, pyssel och ballonger hos Karamellgränd och mycket mer!

Läs mer...

Wellnes för hela Mälaröarna

Jag brinner verkligen för att hjälpa folk att må bra! Varje person har en unik kropp och en unik önskan om hur hen vill må. Jag måste lyssna på vad just du vill ha och sen erbjuda dig den bästa lösningen – experthjälp du inte kan få om du t ex handlar på nätet.

Läs mer...

Djurknuten - En personlig butik med brett sortiment och stor kunskap!

Vi som jobbar på Djurknuten älskar djur och har bred kunskap inom djursjukvård, uppfödning,hundfrisör mm. Vi har funnits i Ekerö centrum i tolv år och är en personlig butik med ett stort och varierat sortiment till hund,katt, gnagare och andra smådjur.

Läs mer...


ICA Tappström och den goda maten

Hos ICA Supermarket Tappström handlar man om man är intresserad av god mat och bra råvaror. Vi är ett gäng på ca 90 personer med ett stort lokalt engagemang, genuin matglädje och en ännu större vilja att finnas här för er.

Läs mer...

Det senaste tillskottet i Poke Burger-familjen ligger på härliga Ekerö. Här kan du njuta av burgare, bowls och massa andra rätter med Poké Burgers signatursmaker. Som vanligt hos Poké Burger så är alla lika välkomna!

Läs mer...