Planera ditt besök i Ekerö Centrum

Vi måste alla tillsammans hjälpas åt för att minska risken för smittspridning. Använd gärna vår besöksbarometer för att på bästa sätt planera ditt besök hos oss.

Ekerö Centrum följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arbetar aktivt i samarbete med centrumets hyresgäster för att förhindra trängsel och minimera risken för smittspridning. Vi fortsätter hålla öppet som vanligt och många verksamheter i centrum har hittat lösningar för att få vardagen att fungera för de allra flesta.

Ekerö besökare höst 2020

Först på plats eller tidig eftermiddag

Om du vill ha större möjlighet att kunna utföra dina ärenden i lugn och ro kan det vara en bra idé att försöka vara först på plats - eller handla tidig eftermiddag. Fredagar och lördagar är oftast dagar då många väljer att komma till oss.

Vad mer kan vara bra att tänka på?

Vi har sedan tidigare ställt in samtliga event. Vi uppmanar via skyltning och information på digitala skärmar att hålla avstånd till andra besökare. För att hjälpas åt med att begränsa smittspridningen vill vi påminna om ett par saker som är viktiga för dig som besöker centrum att tänka på – innan och under ditt besök hos oss:

  • Stanna hemma om du har minsta symptom - även om du bara tror att det rör sig om en liten förkylning
  • Tvätta händerna och var noga med handhygienen
  • Visa omtanke och håll avstånd
    • Ser det ut att vara många i en butik, vänta gärna utanför
    • Vänta så de som är inne i en butik kan gå ut innan du går in
    • Ska du köpa med dig mat från någon av våra restauranger? Ring restaurangen innan så slipper du sitta och vänta.

Välkommen till oss i Ekerö Centrum, vi ser fram emot ditt besök!

 


Vi måste alla tillsammans hjälpas åt för att minska risken för smittspridning. Använd gärna vår besöksbarometer för att på bästa sätt planera ditt besök hos oss.

Läs mer > https://ekerocentrum.se/planera-ditt-besok