Information med anledning av Coronaviruset [covid-19]

Ekerö Centrum håller öppet som vanligt, i den mån vi kan. Enskilda avvikelser kan förekomma och vi hoppas att ni har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta oss i Ekerö Centrum.


Vi följer utvecklingen gällande Coronaviruset [covid-19] mycket noga och fattar beslut och vidtar åtgärder som kan minska risken för smitta. Vi förhåller oss hela tiden till de råd Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter ger.

För att minska smittspridningen i centrum har vi bland annat:

  • utökat städningen och lägger extra fokus på områden som handledare, dörrhandtag, hissknappar och andra platser som människor berör extra mycket.
  • ställt in samtliga evenemang med förväntat stort antal besökare och som sker i nära efter Folkhälsomyndigheternas rekommendation om inga allmänna sammankomster med fler än 500 personer [2020-03-11].

Tack för att du håller avstånd

För att hålla öppet behöver vi vara friska och krya. Vi hoppas att ni hjälper oss och varandra att minska smittspridningen genom att hålla avstånd, stanna hemma om ni är sjuka och att ni hjälper familj och vänner som själva inte kan gå ut. Ta hand om oss, och varandra.